jarrut paskana, nyt on paha hidastaa

joskus elämä heittää eteesi yllättäviä tilaisuuksia ja mahdollisuuksia. On itsestäsi kiinni tartutko niihin vai annatko tilaisuuksien lipua ohi ja elämän sen mukana, vai tartutko jokaiseen mahdollisuuteen kynsin ja hampain katsoen mitä ne voivat tarjota. On asioita, joihin ei voi vaikuttaa, mutta asennettaan voi aina lähteä tarkastelemaan. Onko sinun lasisi puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä? Voit päättää sen itse, muutos on aina mahdollista.

Mun lasini ei ole puolillaan, vaan tölkit täynnä ja naama kammattuna, lähdössä ystävien lapsen nimiäisiin ja istumaan iltaa. Mä aion halata, pitää pinetä sylissä, nauraa, hymyillä, ja unohtaa kaiken ikävän. Tänään juhlitaan Ainoa

”Saavuit juhliin ja kääntyi päät, sun läsnäolosi kaiken tyrmää. Suli drinkkilaseihin jäät ja hautajaisista tuli satuhäät. Näit viestin jätäthän kengät eteiseen, marssit sisään korkokenkines. Ja sitten yöhön hävisit varkain, sä lähdit kävelemään paljain varpain

Kateellisena sua joku kyräilee, sun kaunis suusi sille vain hyräilee.. Aino, kaikki sinua palvoo, kaupunkitarinat kertoo, se nainen saa mitä tahtoo <3 ”

-kaija koo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *