Kirkkaina öinä

Kirkkaina öinä, tähtisumun alapuolella, pimeällä polulla. Yksin, askeleita eteenpäin. On uskomattoman pimeää, mutta et kuitenkaan kulje harhaan. Tässä ajassa, tässä kyseisessä paikassa joku kuljettaa askeleita puolestasi oikeean suuntaan. Polku kapenee, haarautuu ja pakottaa lopulta sinut valitsemaan tien.

Oikeaa ja väärää, kaunista ja rumaa, nopeaa ja hidasta. ristiriitojen maailmassa kulkien taivallat polkujasi, kirkkaina öinä täysikuun valaistessa askeleita tulevaisuuteen.

Tyhjyys, elämä painoton, laulussa sanottiin. Ehkei kuitenkaan. On olemassa voima, tarkoitus elämälle, oikea suunta jonka sydämesi näyttää kun annat vain sille tilan ja ajan päättää, lopetat asioiden määräämisen ja annat sydämesi ottaa vallan.

Sekunnin välähdys, kirkkaina öinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *