Hänen lempeä hymynsä voi hetkessä hävitä..

..sun täytyy ymmärtää, olla ihminen ei muuta.

Kaija Koon uusi levy katkaisi blogissa vallinneen radiohiljaisuuden, jälleen. Se, onko hiljaisuus leijunut koko elämän yllä vai vaan täällä bittiavaruudessa, onkin oma juttunsa, johon on hankalampi vastata. paniikkikohtauksia on tullut ja mennyt, töitä on ollut ehkä liikaakin, ollut muuttoa, riitoja, irtiottoja, jälleennäkemisiä, kiirettä, väsymystä, tyhjää ja mustaa pahaa oloa.

Kuitenkin nyt, lenkin ja parhaan ystävän kanssa ajanvieton jälkeen mieli on pitkästä aikaa melko hyvä, alkaa usko palata elämän voittamiseen ja siihen että ehkä joskus saa itseään niskalenkillä kiinni ja hyvinvointiin panostettua hieman enemmän. Nyt en ole jaksanut.

Paremmalla mielellä huomiseen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *