On meinaan vauhtia!

Sekä elämässä että Moonan ratsastusprojektissa 😀

Oon tällä viikolla ehtinyt kaks kertaa selkään saakka ja todennut että kyllä ton hevosen kanssa saa tehdä lujasti töitä ennenkun se suostuu hetkeekään käveleen.. Kun ei millään malttaisi, hänen mielestään olis hurjasti kivempaa vetää täysillä vaan mutkat suoriksi paarmoja karkuun. On se silti täysi <3

IMG-20160614-WA0002

Kello on 6.15 aamulla ja mä oon taas lähdössä töihin, tuntuu et sieltä on kerinny käydä vain kääntymässä muualla sillon tällön mutta on kohtuupitkää päivää saanu painaa, tänäänkin edessä 12h rykäisy..

1465146309608

Onneksi sit alkaa juhannus! Aattoaamuna meen vielä ratsastaa Dinalla tahattoman pitkäksi venähtäneen tauon jälkeen ja sitte onkin täysin vapaata, ei mitään muuta suunnitelmaa kuin hyvät ystävät, rillailu, (toivottavasti) auringon paistetta terassilla ja illalla ehkä kokko

Hyvää jussia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *