Jaksaa jaksaa painaa painaa

Huhhei, loppuviikko on ollut kohtuullista kohnotusta paikasta toiseen ja sama myllerrys jatkuu juhannukseen asti, jaksaa jaksaa! Lauantain ”lyhyt” työpäivä olikin sitten kymmenen tuntia ja pääsin kotiin viiden aikaan. Koska tiedettiin sunnuntain olevan mulle työpäivä, lähettiin lauantai-illalla Tampereelle leffaan ja syömään juhlistamaan meijän kihlapäivää. Leffa loppui puol kahdentoista maissa ja kun päästiin kotiin, herätyskello näytti herätykseen olevan aikaa vajaa 4 tuntia. Näiden ruhtinaallisten yöunien jälkeen suuntasin silmät ristissä töihin, koska eka rippilapsi oli paikalla klo 5.40. Mulla oli kaksi kampausta, meikki ja yksi hiustenleikkaus ja sitte pääsin kotiin. Olin puol kympin aikaan kotona ja kävelin suoraan nukkumaan 😀 Sainkin vielä unen päästä kiinni ja heräsin täysin pöllähtäneenä ja meikit naamalla kahdentoista aikaan.

IMG-20160518-WA0003

 

Oli jotenkin niin saamaton ja väsynyt olo että seuraavat kaks tuntia lorvin sohvan pohjalla katsomassa fitnesspäiväkirjoja. Kävin kaupassa, siivosin, pesin pyykkiä ja tein ruuat alkuviikolle valmiiksi, että tulis niihinkin hiukan panostettua. Viideks hilpasin taas liikkelle koska mulla oli yks kotikäynti sovittuna, ja siitä sitten tallihommiin.

Tuolla on se käytäntö et päivittäin siivotaan vaan ns. Näkyvät eli paskaläjät, ja sitte aina uusi olkikerros päälle. Kerran viikossa koko patjan tyhjennys, eli sitä hommaa oikeesti oli PALJON, kahdesta karsinasta n. kymmenen kottarillista 😀 Laitoin ihan mielenkiinnosta sykemittarin tallihommien ajaksi päälle, ja 740 kcal tossa meni että heilahti, kyllä se siis ihan liikunnasta menee! 😀

IMG-20160610-WA0002

Moona vaikutti jotenkin kauheen hermostuneelta ja ötökät oli kiusannu sitä kauheesti, jotenka päätin jättää ratsastuksen väliin ja tehdä hiukan maastakäsittelyharjotuksia ja kunnon pitkät harjailut. Mentiin pellolle ja otettiin pysähdyksiä, pidätteitä, peruutuksia, käynnistä raviin siirtymisiä ja toisinpäin, ravista pysähdyksiä.. Sen semmosta. Lopuks Moona sai herkutella tuoreella ruoholla ja mä nautin tuon mahtavan eläimen läsnäolosta. Illalla paistettiin eka kirjolohi jonka Mikko oli kalastanu tänä kesänä, oli hyväää.. Sitten saunan kautta nukkumaan.

1464957286713
mulla oli yhtenä päivänä liikkeessä tälläinen hymypoika <3

Tänään on tiedossa töitä ainakin 11h, jonka jälkeen meen hoitaan iltatallin, eli eipä tarvii murehtia että jäis liikaa nukkumisaikaa ens yölle. Sitte huomenna yheksän tuntia töitä ja talli, keskiviikkona samate, torstaina sitten pitkä työpäivä ja sit vihdoin juhannus.

Nyt vaan jaksetaan painaa siihen asti! 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *