Napa näkyy naapuriin, naapurin pojat nauraa!

Palasin ajatuksissani vuoden takaiseen juhannukseen. Me vietettiin se mökillä kaveriporukan kanssa. Toinen päällimmäisistä tunteista oli ilo, nauru, onni siinä hetkessä. Myöskin vahva humala. Kuitenkin aika surullista, että toinen mieleenpainunut tunne on häpeä. Häpeä omasta vartalosta. Kun muut kaverit istuivat kylpytynnyrissä, nauroivat, pitivät hauskaa- mä lähes ainoana istuin reunalla vaatteet päällä ja yritin nauraa muiden mukana. Kuitenkin mun päällimmäinen tunne oli häpeä, harmi siitä etten mää kehdannut mennä uikkarit päällä muiden seuraksi. En vaikka promilleita oli veressä taatusti enemmän kuin tarpeeksi, ja vaikka muistikuvat ovat osittain todella hataria. Mutta sen mä tiedän, että häpee oli läsnä liikaa.

IMG_20160611_194404 IMG_20160618_180956 IMG_20160620_072015

Surullisinta tässä on se, että juuri äsken seisoin vessan peilin edessä, vihaisena itselleni siitä kuinka vieläkin näytän tältä, kuinka en edelleenkään ole hyvä, laiha ja kaunis. Kuinka päästin mieleeni ajatuksen etten ole vuodessa saanut mitään aikaiseksi. Empä. Mietin hetken aikaa, ja totesin että viime juhannuksen jälkeen olen perustanut oman yrityksen, saanut kampaamoni kannattamaan ja tehnyt töitä, usein jopa 12 tuntisia päiviä. Olen saanut talolainaa lyhennettyä, vihdoin saanut hevoset sopimaan elämääni ja yrittänyt ainakin välillä järjestää aikaa myös ystäville ja rakkaille. Omissa silmissäni en silti mitään, koska en ole laihtunut.

DSC_0722DSC_0692

Rupesi oikein ärsyttämään, HALOO KIKKA! Oikeasti, elämä on suurempi! Ei kenenkään elämä tai ihmisarvo saa olla kiinni kiloista vyötäröllä, levinneistä reisistä, liian leveistä hartioista, tai maskuliiniselta tuntuvista kasvoista. Elämä on suurempi, enkä mä halua muistella vuoden päästä tätä juhannusta ajatuksena häpeä.

Kai se vaan niin on että on paha rakastaa toista ellei rakasta itseäänkään. Olen kuulemma tällä viikolla ollut niin kiukkune muikkeli 😀

Tehdään tästä juhannuksesta ihana, nautitaan elämästä ja Suomen kesästä. Heitetään juhannuskokkoon  lupaus hyväksyä itsemme ja unohdetaan muotit johon kuvittelemme että pitää pyrkiä, annetaan itsesyytösten ja häpeän palaa pois keskiyön roihuissa. Hyvää keskikesän juhlaa jokaiselle <3

IMG-20160614-WA0001

PS. Ei niistä naapurin pojista kukaan olisi nauranut, kyllä se arvosteluasteikko on viime vuodet ollut vain omassa pienessä päässäni.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *