noita nokinenä

Heippa, taas ollaan jo maanantaissa. Ihan harmittaa kuinka nopeesti kesä vilisee ohi, täytyy toivoo että kohta lämpiäis kun nyt ei oo ollut kesästä tietookaan..

Olispa kiva kirjoittaa siistit ruokapäiväkirjat, mutta kyllä se rehellinen vastaus on nyt se et mitään ruokapäiviksiä en oo pitänyt koska oon mennyt tuhatta ja sataa paikasta toiseen ja huomannu aina illalla et hitto kun onkin nälkä 😀

Perjantaina pyyhälsin töiden jälkeen tallille hoitamaan Moonan ja Minin. Ei mitään ihmeellistä, perusiltatalli ja piitkät harjailut. Kotona oltiin puol kympin maissa ja syömisen jälkeen nukahdin samantien. Lauantaina olin töissä kaheksan tuntia, jonka jälkeen tulin hetkeks kotiin ottaan välikuoleman. Paleli, väsytti ja oli jotenkin tosi kuumeinen olo.. Torkuin hetken ja lähin sitte tallille. Tulin taas vasta illalla enkä oikein jaksanut tehä mitää, paitsi pikajumpan ja sitte lösähdin suihkun kautta sänkyyn lukeen. Oli ihana vaan kölliä ja uppoutua Paulo Coelhon Bridaan. Nukahdin ennen yhtätoista, Ricokin oli mummulassa yötä.

Moonasta vanha kuva

Eilinen olikin sitten oikein hulinapäivä. Heti aamusti Mikon porukoille, jossa ensin siirrettiin mullikoita laitumelle ja pihatoista toiseen, sitten keikuin pari tuntia miesten apuna navetan katonharjalla piippua purkamassa, jossa sainkin nimen noita nokinenä. Oli meinaan kyllä naama ja koko likka ihan pikimusta ja noessa 😀 Sitte siirsin vielä pari vasikkaa navetasta pihattoon ja kyllähän siitä kunnon köydenveto tuli kun Inkeri ja Esteri pisti sorkkaa toisen eteen ja meikä puhisten perässä 😀

Sitten siivosin vielä vasikan karsinat ja pesin ne eli loppupäivä meni kirjaimellisesti paskassa. Illalla saunassa tuntu et tuuman kerros valui lattialle 😀

Nyt olisi edessä ihan perus työpäivä ja sitte hierojalle, ihanaa <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *