taivas aukeaa!

IMG-20160614-WA0010

Äitiluonto meitä suojelee, elämä on ihanaa..

IMG-20160614-WA0006

Taivas aukeaa, pilvet katoaa, tahdon lentää kanssas korkealle kohti suurta unelmaa..

IMG-20160610-WA0004

Aurinko ja maa, jotain suurempaa, elämässä onni ois kun sun kanssa olla vois

IMG-20160614-WA0002

Aurinko laskee mutta huomenna taas se valoa tuo maailmaan..

IMG-20160614-WA0001

Kohtalon tuulet kuljettaa, sinun silmäsi paljastaa, mikään ei meitä voi erottaa..

Kursivoidut kohdat Heidi Kyrön laulusta taivas aukeaa. Siltä eilen kyllä tuntu kun pääsi ekan kerran Moonan selkään. Tää lottovoitto tipahti elämääni vasta viime viikolla mutta tuntuu että olisin käynyt tuolla jo paljon kauemmin. Moonan selässä ei oltu istuttu yli puoleen vuoteen ja mua jännitti ihan hirveesti että lennättääkö se mut heti heinikkoon. Ei lennättänyt, ainakaan vielä <3

Moona on hirvittävän nopeatempoinen ja reipas hevonen, eikä suuhun saa jäädä yhtään kiinni. Neiti vaati aika paljon ohjausta jotta tiesi minne mennä, ja ravista tuli kummallista pomppimista, osin siksi etten mää vaan osannut istua siellä 😀 Mutta ihan varmasti totun, laukka taas tuntui ainakin rauhallisessa vauhdissa hyvältä istua. Ei menty puoltakaan tuntia, koska halusi lopettaa siihen kun menee hyvin jotta Moonallekkin jäisi hyvä maku suuhun. tehtiin muutamia pidätteitä ja niihin vastasi hyvin, intoa vaan olisi ollut muillekkin jakaa. Hevonen toimi hyvin mutta ratsastajan tasapainossa ja istunnassa on parantamisen varaa paljon. Aattelin heti tänään käydä kirjastossa kattoon löydänkö jonkin istuntakirjan, sekä täytyy alkaa enemmän reenata reisiä ja keskivartaloo että pääsen selkään nopsemmin.

Tänään vapaapäivä ja mää lähden nyt hammaslääkäriin, pöh!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *