onnensirpaleita

Elämässämme parhaat hetket koostuvat pienistä paloista, onnen sirpaleista. Sirpaleista, jotka ovat samaan aikaan niin hauraita, mutta niin teräviä että sinun täytyy kantaa niitä silkkihansikkain, etteivät ne hajoa. Jokaiseen sirpaleeseen kätkeytyy tarina, muisto tai tunne. Onnen sirpaleiden palapeli voi olla tärkein asia, jota vaalia, sillä pimeinä ja synkkinä hetkinä voit rakentaa niistä sillan uuteen päivään.

Minun sirpaleeni koostuvat lämpimistä halauksista, koiran syliin käpertymisestä, hevosen pärskähdyksestä ja hellästä pään töytäisystä. Laukkapätkästä, kun tuuli ujeltaa korvissa ja tuntee olevansa vapaa tässä ja nyt. Hetkestä, kun illalla viluisena käpertyy miehen kainaloon nukkumaan, hetkestä kun nauraa ystävän kanssa niin kovaa ettei enää tule ääntä ja vatsa on ihan krampissa. Onnen sirpaleilla ei ole oikeaa tai väärää, jokainen luo onnensa <3

hyvää viikonloppua!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *