Messutunnelmia

Tänään Vammalassa järjestettiin Hyvän Olon Tapahtuma jossa myös mulla oli kunnia olla mukana. Lähdettiin aamulla yhdeksän maissa ystäväni Piiun kanssa Kohti autoliikettä, jossa tapahtuma järjestettiin. Meillä oli messutarjouksia arganöljy-tuotteista, Aloe verat mukana tietenkin sekä letti- ja kiharabaari. Tuotteet eivät liikkuneet meillä sen paremmin kuin muillakaan mutta ihmismäärä oli valtava ja lettejä sai vääntää alusta loppuun asti. Pääsin myös ekaa kertaa ala-asteen jälkeen puhumaan mikrofoniin pienen haastattelun merkeissä, ja pakko sanoa että laittoi kyllä kädet tärisemään, sen verran jännitti. Juontajana tapahtumassa oli Nina Juurakko-Vesikko, sekä lasten vetonaulana Timo-taikuri.

DSC_0349 DSC_0348 DSC_0345 DSC_0344 DSC_0340 DSC_0339 DSC_0334 DSC_0331 DSC_0324

Messuilta lähteissä käytiin vielä syömässä Hovipiiassa, ja oli kyllä niiin hyvää, joskaan ei kovin terveellistä, ruokaa 😀

DSC_0320DSC_0347

Tässä on nyt kuumeilun jälkeen takana seitsemän päivän työputki ja vielä pari päivää edessä, mutta onneksi keskiviikkona tiedossa sitten vapaapäivä ja pitkästä aikaa myös itse parturiin. Tällaisessä härdellipäivässä korostuu ystävän apu ja tuki, enkä voisikaan olla enää kiitollisempi Piiulle, joka lähti auttamaan ja seuraksi <3 Meillä oli ihan huippupäivä!

Nyt taidan kömpiä sohvalle maate ja syventyä telkkarin maailmaan, hellurei! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *