Raiteet jatkuvat maiseman taakse..

Elämä tulee ja menee. Aurinko nousee joka aamu vaikka näyttäisikin harmaalta. Joskus väsyttää etkä jaksaisi nousta peiton alta. Seuraavana aamuna hymyilyttää jo aamun ensisäteiden pilkistellessä sälekaihtimien lomasta kasvoillesi. Tänään riitelette, huomenna hymyilette ja halaatte. Potkaiset ehkä varpaasi pöydän kulmaan, ja huomenna poimit lenkillä maasta kolikon. Tänään peilistä katsoo vääränlainen nainen tai mies, mutta huomenna olet onnellinen ollessasi juuri sinä, koska olet ainutlaatuinen.

Elämä koettelee, heittää eteemme mahdollisuuksia, ja usein on itsestäsi kiinni miten niihin suhtaudut, piiloudutko vai tartutko tilaisuuksiin. Elämä kuitenkin jatkuu. Ollaan onnellisia jokaisesta aamusta johon saamme herätä, elämä ei koskaan ole itsestäänselvyys

Raiteet jatkuvat <3

DSC_0338

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *