viikonlopun kuulumisia

Jos eilen olikin syvällisemmän pohdiskelun päivä, tänään mennään sunnuntaille ominaiseen kepeään tyyliin 🙂 Eilinen meni pitkälti töissä, ja oli jotenkin aivan huippupäivä. Ihania asiakkaita, mielenkiintoisia projekteja, ja yksi fashionista 8v., jonka mielestä lenkkarit ei sovi ollenkaan farkkujen kanssa 😀 Illalla ei oikeastaan tullut tehtyä yhtään mitään, pyhä tarkoitus oli jumpata mutta töissä venyi taas enkä sitten saanut aikaiseksi liikuttaa persettäni mihinkään sohvalta 😀

Tänään käytiin syömässä isommalla porukalla, sekä naapurin pojan synttäreillä, ja nyt on loppupäivä aika viettää vapaata. Aattelin kohta lähtee koiran ja yhden kaverini kanssa lenkille kun vielä olis jonkun aikaa valoisaa, ja illalla olis tiedossa Fitin jumppa. Tänään aamulla oli piiiitkästä aikaa kauheen freesi ja kevyt olo, painoo oli lähtenyt vaan muutama sata grammaa mutta oli oli tosi hyvä. Täytyy myöntää et äsken otin kyllä synttärikakkua yms eli juuri nyt olo ei oo ihan sama 😀

Eilen illalla lueskelin Kaisa Jaakkolan taikinasta teräkseksi-kirjaa, ja mietin että oikeesti se on ihan uskomatonta miktkä voimavarat meidän päässä, kun vaan osattaisiin valjastaa ne käyttöön. Sitä kohti koko ajan, koska kyllä itsellä ainakin se sisäinen hyvinvointi on vähintään yhtä tärkeä tavoite kuin se parempi fyysinenkin kunto.

DSC_0739

Hah, ei tunnu päässä liikkuvam mitään järkevää joten ehkä annan olla ja lähden tuulettaan päätäni tonne hankeen! See you!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *