kiirettä ja kiirettä..

Alkuviikko rupeaa oleen pulkassa, onneksi. Tässä on ihan kohtuulliset työpäivät, eilen 11h ja tänään 9,5h jo takana ja tänään jatkuu bielä yhden leikkauksen merkeissä. Sain mieheltäni ihania kukkia ja asiakkaalta geisha-laatikon, joka tosin saa odottaa kiltisti syöjäänsä <3. Tänään on ihanaa olla nainen <3 Hyvää naisten päivää kaikille!

DSC_0236

 

Illan suunnitelmissa olis käydä lenkillä Ricon, eli mun koiran, kanssa tai jumppailla kotona, katotaan nyt sammunko niinku saunalamppu lenkin jälkeen vai onnistuuko 😀 Huomenna mulla on vapaapäivä ja se menee niinkin kivasti kuin hammaslääkärissä viisaudenhampaan poistossa, pelottaa ihan sikana..

DSC_0225DSC_0224

tän päiväs lounas, oli hyvää :)
tän päiväs lounas, oli hyvää 🙂

Mä lähden nyt jatkaan töitä ja palaan taas asiaan, heipsan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *