Ketä varten?

Omia tavoitteita miettiessä on hyvä paneutua yhteen kysymykseen muita tarkemmin; Nimittäin miksi ja ketä varten? Ketä varten Sinä haluat laihduttaa, treenata, yrittää saavuttaa hyvinvointi? Jos vastaus on miehen, perheen tai ystävien vuoksi, ollaan jo menossa metsään.

Meillä jokaisella on vain yksi elämä, ja se on aivan liian lyhyt toisten kautta elämiseen tai median luomien illuusioiden ja ihanteiden tavoitteluun. Mikä minä edes olen paasaamaan aiheesta, kun itse noudatan FIT-ohjelmaa ja vielä kirjoitan siitä julkisesti?

Kyllä, ihminen voi olla onnellisempi hoikempana ja fyysisesti hyvässä kunnossa. Kyllä, ihminen on varmasti onnellisempi hyvinvoivana ja terveenä. Mutta kaiken täytyy lähteä Itsestä, omista haaveista ja haluista, ei toisten painostuksesta. Jokainen voi olla vain paras versio itsestään. Klisee tai ei mutta hyvä muistaa kumminkin. Kantapään kautta oppineena haluan myös muistuttaa ettei ihmisen itsevarmuus, luotto itseensä eikä varsinkaan ihmisarvo, SAA KOSKAAN olla kiinni makkarasta vyötäröllä. Niin paljon kuin itsekkin haluan olla fitimpi, paremmassa kunnossa, en todellakaan kuvittele että kun viisi kiloa on nitistetty, elämä on pelkkää juhlaa ja ruusuilla tanssimista.

Joten kun joku epäilee, kyseenalaistaa tai jopa arvostelee valintaasi kohti fitimpää sinua, muista aina- Ketä varten?

 

DSC_0001

Pikkupeetee joka kiskoo lenkille 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *