voi olla syynä aamuyöt tai viini

 "Ja niin  voi syynä olla aamuyöt tai viini
     mä jäin mun unelmiini  tarrauduin niihin kiinni
           joo ja maa kiersi aurinkoo" 


Joskus aamuyöt ja niiden hiipivä hiljaisuus puuduttavat sinut paikalleen. Kaikki päivällä tapahtunut on jo historiaa, seuraava aamu tulevaisuutta ja juuri nyt, ei sen enempää yhtään mitään. Voiko katsoa itseään peilistä ja hymyillä? Uskallatko edes kohdata oman katseesi? Kalpeita haamuja, muistikuvia ja täydellistä tunnottomuutta.

Seuraavassa hetkessä tunnet kuinka ote hengityksesi ympärillä kiristyy. Ulkoisesti mikään ei ole muuttunut mutta kuristava tunne kaulan ympärillä kasvaa, hengitys muuttuu katkonaiseksi, kädet alkavat vapista ja tunnet kuristuvasi.Miten periaatteessa oma päänsisäinen ongelma heijastuu kuitenkin niin fyysisiksi oireiksi ja hallitsevat elämää liikaa.

Ja ehkä juuri sen takia viikonloppujen aamuyöt tai viini helpottavat oloa hetkellisesti, paha olo poistuu tai hälvenee, turruttaa pahat ajatukset. Se ei silti saisi olla ratkaisu mihinkään.
1464450361037DSC_0722

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *