kesä <3

Kesä

Auringon paiste

Hevosen tuoksu

Vadelmat

Terassisiideri

Ystävät

Lenkkeily sortsit jalassa >3

IMG-20160722-WA0012

Joskus on hyvä keskittyä olennaiseen ja lakata omasta vartalosta valittaminen, ja vain toimia. Lähteä lenkille vaikkei aina puhkuisikaan intoo, jättää herkut kaupan hyllyyn vaikka niitä tekisikin mieli, ja unohtaa turha ruikutus, toimia vain. Tuntuu ainakin fiilis paremmalta ja paino pari kiloo vähemmän kuin kaks ´viikkoo takaperin, tiedän että se seilaa mut silti hyvä mieli 🙂

Tänään oon ollut jo töissä, äsken kävin koiran kanssa lenkillä ja nyt lähdössä tallille, vadelmia kerään ja uimaan Mikon siskon kanssa. Tuntuu että tälläsen normi 8h työpäivän jälkeen ehtii vaikka mitä! Ja nyt kelpaa nauttiakkin kun ens viikko onkin aivan työntäyteinen paikkakunnalla pidettävien häiden vuoksi.

Postaus venähti, kello on jo yli kymmenen ja tultiin juur vadelmapuskilta uimassa ja ruoka on tekeillä.. Tällä hetkellä viime yön olemattomien unien vuoksi tuntuu ettei paljon tarvisi unta houkutellakaan 😀

IMG_20160714_132858

IMG-20160614-WA0010

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *