rapureeniä ja kahvimaitoa ;)

Tää viikko on ollut ihanan kesäinen, ja mä vietän nyt kolmen päivän kesälomaani <3 On ollu ihanan sporttinenkin viikko, mutta vastapainona kaikkea muuta. Keskiviikkona kävin ihanan papan, jonka olen tuntenut jo vuosia ja vuosia hevosjuttujen kautta, 85v. synttärikahvilla. Ja kyllä, otin voileipäkakkua. Mutta täytekakun ja jäätelön jätin väliin, eli mielestäni ihan hyvä valinta kuitenkin. Illalla testailtiin mun ystävän Veeran kanssa mitä hauskimpia pareittain tehtäviä jumppaliikkeitä, joissa tuli kyllä nauruterapia samassa. Tästä jotain kertoo ehkä se, että kaupan kassa kysyi ollaanko kännissä kun käytiin ostamassa toinen hulavanne pyörittelyä varten.

DSC_0276DSC_0017

Veera on aina ollut mun ihana ystävä, ja joissain asioissa (kuten täydellinen kroppa ja ainakin täydellisen vahvalta näyttävä itseluottamus) hän on olliut esikuvakin tietyllä tapaa. Mä en pidä kateellisuudesta, vaikka iskä onkin opettanut että kateus pitää ansaita ja säälin saa pyytämättäkin. Kuitenkin on ihana kun on ympärillä ihmisiä joista saa valtavasti motivaatiota ja innostusta. Olen oikeesti niin onnellinen että mulla on tuollainen ystävä <3 Tänään oliskin suunnitelmissa käydä ensin lenkillä ja lähtee sitten terassille muutaman siiderin kera 😉

1453744751139
minä ja veera <3

 

Torstaina illalla tehtiin kunnon reenit toisen kaverini kanssa ja vieläkin reidet, olkapäät ja selkä hellänä. Eilen ehtoolla suunnattiin Hämyvestareille kuunteleen Arttu Wiskaria ja Popedaa ja oli kyllä sairaan hauska ilta! Mää bailasin farkkusortseissa paljain varpain, enkä ollut kovin kännissä, mutta hauskaa oli! Wiskarin käskystä heilutettiin persettä 😀

1463940408128IMG-20160531-WA0018IMG-20160614-WA0006IMG_20160709_005538

Nyt ulkona näyttää keli niin ihanan lämpimältä että taidan lähtee ulos nauttimaan siitä, heissan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *