jos sun juotava on niin juodaan väkijuomaa- tai ehkä vain vettä

Taas tuntuu että on ollu vauhtia enemmän kuin laki sallii, mutta onneks tänään on sunnuntai, eikä mitään pakollista tekemistä. Mulla on loppuviikko mennyt vähän varovaisissa merkeissä kun selkä antoi torstaina kunnon muistutuksen ettei ihminen olekkaan aina terästä. Kipu on onneks hellittäny tosi paljon ja nyt on ihan hyvä olla. Tehtiin (no okeiokei, lähinnä mies teki :D) äsken pitsa uuniin ja ajateltiin kattoo sinkkuelämää ja käydä saunassa. Oikeesti niin parasta yhteistä aikaa ilman mitää suunnitelmaa! 🙂

IMG-20160629-WA0018

Perjantaina lähin töiden jälkeen yhdelle kaverille saunomaan ja ajelin siitä porukoille yöksi, siitä sitte eilen aamulla töihin yli kymmeneks tunniks, jonka jälkeen värjäsin vielä oman blondin pääni kirkkaan punaiseks, ja Linda sai toimia parturina pesun verran. Töistä suunnattiin sitten Kiikosten Purpureille, vaikkakin tätini sanoin, siellä ei oo muutaku sukulaisia ja hulluja. Jotkut sopii jopa molempiin kasteihin ;D Rasti seinään, ite olin selvinpäin liikkeellä ja jaksettiin loppuun saakka silti. Kotona olin puol kolmen maissa yöllä ja siinä kohtaan kyllä meinas silmät lupsua jo pahasti. Vielä purpureilla olin sitä mieltä et ei oo mun juttu lähtee tommoseen autolla, mutta kyl sitte kotiin ajellessa ku mietti kuinka typeriä ja holtittomia ihmiset on kännissä, niin olin oikeesti vain tyytyväinen päätökseeni. Eipä tarvi sitte ens viikolla hävetä töissä omaa käytöstään, ainakaan niin paljoo 😀

IMG-20160619-WA0032IMG-20160625-WA0028

 

Mulla on jotenkin ollut nyt syömis- ja jumppahommien kanssa semmonen black out, ettei oo oikein riittänyt intoo hifistellä suuntaan tai toiseen. Niimpä ollaan iltaisin tehty ruuaksi monena päivänä kanasalaattia, töissä on mennyt paljon tomaatteja, hedelmiä ja tavallista ruokaa sekä tiistain minilomalla hesburgeria. Aika tasapainoista siis vaikkei olekkaan päätään vaivannut sen suuremmin.  Nyt ei huvita ottaa ressiä turhasta, on kiva nauttia kesästä ja spontaaneista saunareissuista, ajeluista, koti-illoista ja ikkunasta tällä hetkellä näkyvästä naapurinlikasta joka kirmaa pelkkä pyyhe päällään pitkin nurtsia. Eiks se ole just sitä hetkessä elämistä mitä meistä jokainen sais tehdä vähän useemmin!

14639404081281463735518647

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *