Miksi aikaa tuhlataan turhuuteen?

Kuinka monta minuuttia Sinä olet tänään käyttänyt peilin edessä tyytymättömänä itsesi mollaamiseen?

Kuinka monta minuuttia valittanut ääneen säästä, liikenteen ruuhkista, finnistä nokan pielessä tai pruhjaavista farkuista?

Montako minuuttia kuunnelleen jonkun toisen negatiivista jurnutusta Suomen taloudellisesta tilanteesta, naapurin mummon uteliaisuudesta tai työkavereista joissa on aina kaikki vika?

IMG-20160526-WA0000
sama aika joka meni kaaoksesta valittamiseen, meni loppuviimeksi myös siivoomiseen eikä aamulla ole tällästä vastassa 😀

IMG-20160625-WA0008IMG-20160625-WA0014

* *********************************

Olen ihan varma että liian monta! Entä jos senkin ajan olisi käyttänyt kiitollisuuteen, hyvän mielen levittämiseen, elämästä iloitsemiseen. Minun tähtihetkeni ovat tänään olleet arkipäiväisiä juttuja joista on vaan tullut hymy huulille. Sain omaan tukkaan uuden kivan mallin, harjasin hevosen kurakasasta kiiltäväksi vaikka se söikin hieman aikaa ja kärsivällisyyttä. Leikkasin uskomattoman söpön parivuotiaan pojan hiukset ja kuulin niin hauskoja juttuja. Tein kauniin liukuvärjäyksen. Köllin Ricon vieressä olkkarin matolla. Söin kesän ensimmäiset uudet perunat, voin kanssa tietenkin. Sain roikkuneet tilaukset ja laskut hoidettua. Hankin etukäteen yhden synttärilahjan ;). Sovin naapurin kanssa että aloitetaan pilates yliensviikolla yhdessä.

Ihan tuikitavallinen tiistaipäivä, kello tulee kymmenen ja meillä on kohta sauna lämmin. Sen jälkeen saan käpertyä kullan kainaloon. Pienen ihmisen elämästä löytyy monta onnenaihetta ja ilon hetkeä kun niitä hetken osaa etsiä ja laittaa merkille <3

1463312356558

Miksi aikaa tuhlataan turhuuteen? Vuosien päästä katson sua uudelleen.

On kaikki ennallaan mutta vuodet vierineet. Mitä niistä käteen jäi kun katson eteiseen? -Jussi Määttä

Nih. Eikä mikään mänttärän antero. Se tajuaa jonka kuuluu 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *