Tanssi pois paha, murheet polje lattiaan!

Voiko olla parempaa tapaa viettää tiistai-ilta kuin latino mix-tunnilla ja lenkillä koiran ja miehen kanssa pellolla, auringon lämmittäessä hartioita? Saattaa olla mutta itse en ainakaan vielä ole sitä keksinyt! Ei tullut ees kuvia napsittua kun fiilisteltiin vaan kevään kukkia ja sitä loputonta lämpöä <3

DSC_0405

Aloin miettimään itse aiemmin esittämääni kysymystä ketä varten, kun puhuimme tavoitteista Matskun kanssa. Omat tavoitteet on aina olleet  pohjimmiltaan ulkonäössä, vaikka maailmassa on tuhat tärkeämpää asiaa. Hyvä kunto, jaksaminen, terveys ja hyvinvointi ovat ensisijaisia tavoitteitani tästä eteenpäin. Jatkan dieettiä ja uskon sen vaikuttavan kyllä pitkässä juoksussa. Lisäksi jatkan hormonitasapainon opiskelua, koska se vaan on mielettömän siistiä ymmärtää mitä meidän kropassa oikeasti tapahtuu! 🙂 Pikkuhiljaa oon alkanut ymmärtää kuinka pitkäjänteistä työtä esimerkiksi sääsätöliekin purkaminen voi olla. Meidän elimistö ei ole kone, vaan siitä pitää oikeasti pitää huolta <3 >Omastani aion pitää huolta nyt ja jatkossa syömällä terveellisesti, harrastamalla reilusti liikuntaa, ja panostamalla myös rentoutumiseen ja varsinkin rauhoittumiseen illalla ja sitä kautta hyvään uneen.

DSC_0353
tämä ei ole fitnessmallin kroppa. Tämä on minun kroppani, joka jaksaa tehdä pitkiä päiviä töissä, tanssia, hyppiä ja kävellä, kiipeillä metsässä ja heiluttaa talikkoa navetassa.

Tänään mennään äiten kanssa lenkille ja iltapäivällä Matildan kanssa uimahalliin, jesjes! Kylkikin on jo aika hyvä, ei tuntunut eilenkään tanssiessa kuin aina sillon tällön.

DSC_0408

Oikein ihanaa pikkulauantaita kaikille! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *