Elämän kauniita hetkiä

Tää on ollut jotenkin aivan sairaan kiva päivä! 🙂 Aamulla lähdettiin miehen porukoille siirtämään vasikoita pihattoon ja samalla tuli oltua vähän navettahommissa. Sitte käytiin pyörähtämässä Vammalassa kattoon vanhoja autoja. Iltapäivällä Matilda tuli meille ja lenkkeiltiin lavistunnille ja takasin. Oli niiin kivaa päästä tanssiin pitkästä aikaa et tuli kyllä semmonen olo et tonne on päästävä vähintään pari kertaa viikossa. Sitten saunottiin pitkään, höpöteltiin tyttöjen juttuja ja tehtiin hyvää ruokaa dieettiohjeiden mukaan, eli ruotuun palattiin heti aamulla.

DSC_0398 DSC_0399 DSC_0402 DSC_0408 DSC_0414

Oli niin kivaa kyllä jutella kaikesta maan ja taivaan välillä! 🙂 Tässä justiin mietin että täytyy vähän katella kesän työjuttuja sen mukaan että ehtii noihin jumppiin ja muutenkin liikuntajuttuihin 🙂

On noi lehmätkin niin symppiksiä tyyppejä, voi että nautin noista hommista <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *