FITin Startti!

No eilen illalla mää sitten vihdoin sain Fit-paketin käsiini ja oli kyllä olo niinku pikkulapsella jouluaattona 😀 Paketissa oli  neljä Aloe Gel-pulloa, kaksi pussia ultra-proteiinijauhetta, protskupatukoita ja tarvittavat vitamiinit, sekä tietenkin fittaajan raamattu elikkä ruoka- ja reeniohjeet sisältävä vihkonen. Selailin sitä jo eilen ja yllätyin hurjasti monipuolisuudesta ja oman järjenkäytön sallimisesta, kalorirajojen sisäpuolella tietenkin.

Tänään oli aika vauhdikas päivä töissä ja illan olen maksellut laskuja ja hoitanut kaiken maailman paperihommia, jota tälläi kuun vaihteessa tuntuu aina piisaavan.. Nyt meen ottaan ruuan uunista ja teen iltatreenin, palaillaan huomenna paremmalla aikaa kun on jo kokemusta yhden päivän verran 😉

cropped-DSC_0735.jpg

Näillä ja protskujauheella käynnistyi tämäkin aamu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *