alku aina hankalaa- mutta kerrankin ei!

Olin varautunut että ekat pari päivää olisi ne kaikista haastavimmat ja hankalimmat- no ei ainakaan vielä toistaiseksi tunnu siltä. Kaloreiden laskeminen tuntuu aika helpolta, mitä nyt välillä pitää jotain tarkistella, ja täytyy sanoo että aluksi inhosin proteiinijauheen makua, mutta kyllä siihenkin on tottunut, ja äskeinen aamupala; ultra-jauhe, mantelimaito, mango, granaattiomena- smoothie oli oikeasti sairaan hyvää ja täytti mahan. Tiistaina tein ensimmäisen kotijumpan ja vieläkin tuntuu persuuksissa 😀 Eilen kävin uimassa kilsan Nokian hallilla ja illalla tein koiran kanssa puolen tunnin lenkin. Tänään olis edessä töitä 9h ja sen jälkeen tilausten tekoa ja pakettien purkamista.. Sen lisäksi oon sopinut lenkille menosta kaverin kanssa ja pitäisi ehtiä suorittamaan fitin treenikin, eli kyllä tulee kohtuu kiiruinen päivä 😀 Toisaalta inhoon päiviä, kun heti aamusta tietää että hirveen kiire tulee että ehtii  kaiken hoitaa ja pääsis ajallaan nukkumaankin.. Mutta toisaalta sitä on turha murehtia koska kiire tulee ja menee, eikä se ainakaan koskaan lopu jos sattuu oleen tämmönen tättähäärä joka sopii vähän liikaakin menoa joka suuntaan.

Se mikä tässä Fitissä on hienoa, on juurikin se että ohjelman ja ruokailut saa sovitettua juuri itselleen sopiviksi omaan päivärytmiin. Myös treenejä saa vaihdella päikseen kunhan viikkotasolla kaiken saa suoritettua. Mä rupeen nyt hankkimaan töihin kunhan saan nää arginiinit naamariin, sen verran toi paremman puoliskon flunssa tuntuu muakin yrittävän 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *