Miss anti-fit

Voihan väsy. Haluaisin kirjoittaa kuinka sporttisesti viikonloppu on kulunut ja kuinka herkullista salaattia äsken söinkään. Mutta kun totuus on toinen. Eilisilta kului sohvan pohjalla mustia leskiä kytäten ja suklaamunia mussuttaen. Tänään käytiin mun vanhemmilla ja ulkoilua on tullut huima puolen tunnin koiralenkki. Väsyttää kauheesti ja ei oo jotenkin nyt jaksanut kiinnostaa yhtään. Mikään.

DSC_0284

Tälle viikolle on kuitenkin jo kolme reeniä  ja koiralenkit tehtynä joten aion ottaa lungisti sohvalla loppuillan, käydä saunassa ja tehdä ruokaa. Ihan ensimmäiseksi tosin teen Hormonidieetti-kurssin yinjoogaharjoituksen, vaikken yhtään tiedäkkään mikä se on 😀 Aina ei vaan nappaa, vaikka pitäisikin.

Eniten ärsyttää koska tiedän kiukuttelevani illalla tai viimeistään huomenna tän päiväistä karkin syöntiä. Oikein oravanpyörä. Joskus ei vaan jaksa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *