Levittää huhuu et sust on harmii vaa

Hahha, en kyllä ollenkaan väitä että se on pelkkä huhu. Horoskooppi lupasi että kaikki, mikä voi mennä pieleen, menee pieleen, ja se on todella lyönyt vasten kasvoja viime päivinä, vaikka saankin syyttää vain itseeni siitä.

Joskus on tosi vaikea nähdä mitkä asiat on ehkä tarkoitettu menevän tietyllä lailla ja mitkä taas omaa syytä ja itse aiheutettua paskaa. Oon viime päivinä ollut rikki, vihainen, raivona ja taas vaan surullinen. Jotain, mikä on ollut suurinta mun elämässä, suurinta kaikista, on hajonnut kokonaan ja se satuttaa. Mä en tiedä miten jatkaa, mä kaipaan vanhoja aikoja ja yritän käsittää mikä meni vikaan. Mietin omia virheitäni repeatilla pään sisälläni ja mietin miten niitä voisi enää muuttaa tai pelastaa. Mietin riitelemättä jääneitä riitoja, patoutuneita tunteita ja niitä hyviä, rakkaudentäyteisiä hetkiä.

Mä yritän uskoo parempaan huomiseen ja uskoa tän olevan oikein, mutta silti kaikki tuntuu raskaalta, pahalta ja peruuttamattomalta. Miksi musta ei vaan ollut siihen, miksen mä pystynyt enää jäämään suhteeseen ja oleen onnellinen, kuten ennen. Miksi mä rikoin meidät niin pahasti etten enää osannutkaan korjata sitä.

Minä kiitän kyyneleistä ja valvotuista öistä. Kiitän onnenhetkistä, joita muistelemalla jaksan aina huomiseen asti. Kiitän naurusta, kosketuksista, huolenpidosta. Kiitän kihlauksesta. Kiitän arjesta, valmiiksi tehdyistä ruuista, halausista ja siitä miten jaksoit aina nauraa mulle kun en osannut lausua sanoja englanniksi. Kiitän mönkijäajeluista ja hetkistä jolloin sä istuit löylykiulu päässäsi lauteilla ja me naurettiin kuollaksemme. Kiitän että sä etsit mun aina hukassa olleita villasukkia sohvan takaa, että sä pidit mun tukkaa jos oksensin. Mä kiitän sun sanoista ja viesteistä, kiitän hermoista ja kärsivällisyydestä, karaokeilloista, soutumuistoista( joista on romantiikka kaukana, koska mä putosin), kiitän siitä tunteesta jonka mulle aiheutit katsomalla suoraan silmiin. Viime vuodet mun elämässä on olleet kauneimpia, mä olen rakastanut, välillä raivonnut, ollut sun. Mä pyydän anteeksi ja olen enemmän kuin pahoillani että tämä meni näin. Kiitos jokaisesta hetkestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *