Kuulumaan, saat huutomerkin pelkkiin henkäyksiin

Hiljaisuuden tulessa palavien sanojen voima. Säälimättömät, kasvoja nuolevat liekit saavuttavat, vaikka yritätkin juosta karkuun. Kuin hidastettuna, ottavat sinua kiinni vain vangitakseen, kiduttaakseen pimeyden kasvattiaan. Mielen valtava voima, loputon pimeys ja tyhjyys sulkee silmäsi. Sokea savu pysäyttää sinut, huutaisit jos äänesi kuuluisi kaiken pauhun yli. Kukat ovat kuihtuneet, kuolleet jo aikoja sitten, muistoja vaille maailmasta kadonneet, ja itse niiden mukana.

Liian haurasta, liian särkyvää. Palaset ovat sinulla, valinnat omiasi. Tämän pelin ohjain on käsissäsi. osaatko säilyttää ne ehjänä? Entä jos pudotat lasin lattialle? Vaikka kokoaisitkin kaikki sirpaleet, ei särkyneestä koskaan tule vahvempaa kuin alkuperäinen. Jos valitset väärän napin, peruminen voi olla myöhäistä. Taistelua tilasta ja ajasta. Vanhoja, unohdettuja haamuja. Mustattuja päiväkirjan sivuja. Kiellettyjä ajatuksia.

1463312368375

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *