Kehonpainoreeniä keskiyöllä

Joskus kun eniten joku asia ottaa päähän ja ahdistaa, voi olla hyvä ajatus ottaa hieman etäisyyttä ja keskittyä ihan muihin juttuihin 🙂

IMG_20160714_132858

Tällä viikolla oli mun kauan odotettu kolmen päivän loma, josta on kyllä otettu kaikki irti. Alkuviikolla oli aika pitkiä työpäiviä ja väsyttikin enemmän kuin pitkään aikaan. Keskiviikkona kun pääsin töistä, lähdin muutaman muuttujan ( asiakas pölli vahingossa mun puhelimen, ja löysin pankkitädin liftaamasta.. :D) kautta äitin ja iskän mökille saunomaan. Oli ihan huippuhyvät löylyt ja oli niin ihana päästä mussuttaan vadelmia ja mustaviinimarjoja suoraan puskasta, ja myös kiukaalla kärtsätyt makkarat oli jotain niin hyvää, vaikka eihän mun sellasta pitänyt syödäkkää 😀

IMG-20160629-WA0018

Torstaina lähdettiin mun wnb-anopin kanssa kesäretkelle, kilsoja tuli parisataa ja myös kävelykilsoja muutamia, mm. pitkospuilla ja lintutornin portaissa. Nää kriminaalit meni ja kiipes aidan yli vaikka torni olikin käyttökiellossa, hyi meitä! Käytiin puurijärven ja isosuon kansallispuistoissa ja lopuksi Ripovuorella piknikillä. Rico oli tietenkin mukana.

Illalla lähdin kaverini Matskun kanssa laiturikahvilalla, ja loppuen lopuksi auto jäi parkkiin ja meillä ilta venähti. Oli ihana höpötellä ja päästä laulaan karaokee, oli jotenkin aivan huippuilta, vaikka jouduinkin yöksi ajokoiran kainaloon nukkumaan kahden muun koiran kuvitellessa minun olevan patja 😀

Eilen aamulla lähdettiin sitten mun kummipojan, hänen siskonsa ja meijän äitin kanssa Pelle Hermannin puistoon, ja kyllähän siellä oli itekkin hauska päästä kiipeileen.. Illalla mun täti miehensä kanssa tuli saunoon ja me saatiin älynväläys alkaa kiipeileen ovenkarmeissa, viedä toista kottikärryillä ja pyörittää hulavannetta, testata kaikkee mitä lapsena ollaan tehty. Hiki tuli, nauruhalvaus ja kaiken huipuksi oltiin molemmat täysin vesilinjalla! Hauskaa oli myös meijän miehillä, vaikka ne käskikin ajaa kottikärryt lähimpään hullujenhuoneeseen 😀

Tänään oon putsaillut viemäreitä, ajanut nurtsia ja nukkunut pitkään. Illan päälle olis tarkoitus lähtee pyörähtää Porissa Jazzeilla ja huomenna aamusti sitten töihin..

Mä rakastan tätä kesää!!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *