Tässä elämä on.. <3

Tää viikko on edennyt hullun lailla ja nyt eletään perjantaiaamua. Istun tässä kaurapuurokulhoineni vielä hetken ennen töihin lähtöä. Tämä viikko on ollut ikimuistoinen ja on tapahtunut paljon, ainakin itse koen  niin. Tiistaina lähdettiin töitten jälkeen kaverini (ja tätini) Heidin kanssa kesälomaretkelle, ilman suuntaa, ilman päämäärää, ja ilman muita varusteita kuin hammastahna 😀

Kierrettyä tuli Rauma, Mynämäki, Hinnerjoki, Naantali, Raisio, Turku, Laitila, Eura… noin muutaman mainitakseni ;). Myös yökokemus oli omiaan kun saimme vihdoin puoli neljältä aamuyöstä hostellihuoneen, joka osoittautui aikas kokemukseksi. Lukkoja ei ollut, lukuunottamatta mahdollisuutta lukita huoneen ovi munalukolla ULKOPUOLELTA, lämmitystä ei ollut, ja lakanat oli likaiset. Näitä pikkupikkujuttuja lukuunottamatta paikka oli n. 20-luvun sisustuksineen aika makee 😀 Reissumme oli täynnä naurua, kaijakoota, eksyilyä, hauskoja paikannimiä, muumitikkareita, maissinaksuja… ihan paras mahdollinen reissu!

Sitten löysin hoitohevosen, ihanan lämppäri Monan, jolla olis tarkoitus käydä heppailemassa pari kolme kertaa viikossa, nyt viikonloppuna hoidan iltatallit. Ihan ihanaa, oon niin taivaissa että vihdoin on taas hepat elämässä <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *