Hevoshaaveissa..

Moikka! Vihdoin tää hulinaviikko alkaa olla selvitetty ja nyt saakin ottaa rennosti loppupäivän. Käytiin heti aamusti puolentoista tunnin lenkki mun kaverin ja koirien kanssa,  ja sen jälkeen rillailtiin porukalla itsetehdyt hampparit, nam! 🙂 Nyt hetki lorvitaan sohvalla ja puolen tunnin päästä oon taas lähdössä ratsastaan Dinalla, ihan huippua! Ulkona tosin käy semmonen tuuli että pelkään koko hevosen lähtevän lentoon.. 😀

Ei niin kiireistä viikkoa, ettei ehtisi hevosten myynti-ilmotuksia ja tallipaikkoja katsoon, kun on kunnon hevoskuume päällä. Meijän lähellä olis yks hyvänkuulloinen tallipaikka, jota ollaan ajateltu käydä katsomassa. Kun olis ensin paikka ja muut käytännön asiat selvillä, olis huomattavasti helpompi alkaa etsimään kunnolla sitä omaa hevosta. Mieskin on suostunut asiaan, mikä oli kyllä niin iloinen ja helpottava ylläri 🙂

Kyllä ihminen on hullu ku ite täyttää päivänsä niin äärimmilleen mutta kyllä nää pari vuotta ilman hevosia on ollut aivan liikaa! Mää vedän ny chapsit kinttuihin ja lähden maastoileen, toivottavasti menis hyvin! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *