ne kesälauntait..

kadun reunat kasvaa heinää.. kesä. eikä mitään tekemistä, kaupunki nöyränä sylissä. Sormissa tuoksuu tupakka, sun nauru on vieras ja ihana… <3 -maija vilkkumaa

DSC_0230

No, tekemistä kyllä on koska töitä pukkaa ihan kiitettävää tahtia ja muutenkin tuntuu että koko ajan on jotain. Kesällä ihminen tuntee kyllä olevansa elossa! Tuntuu että blogi on ollut viimeajat pelkkä valitusvirsi, mutta hei ei mun elämäni oikeesti ole mitään ruokalautasella pyörimistä. Ajatukset toki pyörii niissä mutta lähinnä se kärjistyy tänne kun pääsen kirjoittamaan ajatukset halkipoikkipinoon.

DSC_0016

Tällä viikolla oon käynyt kolme kertaa lenkillä, mikä on ihan hyvä määrä. Tänään illalla testataan kanttia miten pysyä ilman siiderin kaloreita, kun tiedossa on mukava rillailuilta.. Saattaa kantti pettää, mutta enempää en aio juoda kuin muutaman koska huomenna olis tiedossa mummun synttärit ja liikunta- ja saunailta Matildan kanssa, huippua! Ihanaa kun on tiedossa kaikkee kivaa, ja jotenkin toi aamuaurinko vetää suupielet ylöspäin!

DSC_0739DSC_0733

Ihanaa viikonloppua ihanat! <3

ps. tässä kun viimeajan ruokakuviia katsoo niin ei kai ne syömiset ihan rempallaan ole.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *