Kun kroppa ei toimi kuten pitäisi

Oon tässä nyt puolitoista viikkoa laskenut pilkuntarkasti kaloreita, koska olen ajtellut että ehkä huijaan itseäni ja syönkin enemmän kuin kuvittelen, kun paino ei laske. Tämä aika on todistanut sen mitä oon itsekkin aatellut- en syö liikaa. Kalorit on olleet joka päivä n. 1500-1850, ja olen harastanut liikuntaa tänä aikana. Näillä kalorimäärillä painon pitäisi laskea koko ajan sillä kokoiselleni ja painoiselleni naiselle sopiva laihdutuskalorimäärä olisi n. 1900 kcal. Mä en tällä hetkellä yhtään ihmettele pussidieettien suosiota vaikken niissä itse näekkään järkeä, mutta tottakai ihminen alkaa kaivata jotain ratkaisua kun ei paino kerran putoa.

Mä olen yhtäjaksoisesti ainakin puoli vuotta yrittänyt pudottaa painoa, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Panostanut lounassalaatteihin joka ikinen päivä, lykännyt jauhelihakeittoon niin paljon parsakaalia että mies on yökkinyt, ja korvannut ateroita ultra shake-juomilla, jotta kalorit jäisivät matalaksi. Selvästikään tämä ei riitä. Viikonloput on usein mennyt liikaa viinan kanssa läträtessä mikä tietysti omalta osaltaan hidastaa aineenvaihduntaa ja tuo hullunlailla kaloreita. Viikolla olen syönyt vähemmän. Tällä hetkellä vitutuskäyrä huitelee jossain katon yläpuolella, tuntuu että aivan sama mitä teen, en onnistu koskaan. Tietysti vanhat tavat alkavat houkuttaa ja ajatus syömättä jättämisestä kuullostaa samaan aikaan houkuttelevalta, ja kuitenkin tietää sen olevan kaikkein tyhmintä, koska aineenvaihdunta hidastuu, yöunet heikkenee entisestään…. Noup.

Mä aion jatkaa kaloreiden laskemista vielä, jotta saan mahdollisimman rehellisen kuvan pitkältä aikaväliltä. Tiedän että kaloreiden pudottaminen pienemmäksi sotii kaikkia hormonitasapainon oppeja vastaan, mutta juuri nyt en oikeastaan keksi muuta. Mieli on ollut vähän maassa ja perustunteena äkäisyys, omasta epäonnistumisesta, kehityksen paikallaan junnaamisesta.. Oon miettinyt myös Foreverin C9-kuurin läpikäymistä ns. alkupotkuna.

C9 on siis elimistön puhdistuskuuri jolla on tarkoitus saada kuona-aineet liikkeelle ja laihdutus käynnistettyä. Pari ekaa päivää on kokonaan ilman kiinteetä ruokaa,vain yhden ultra shaken varassa, ja sen jälkeen ruokaa lisätään pikkuhiljaa. Pelkään jotenkin että täysi syömättömyys aiheuttaisi hirveen ahmimisen, ja jotenkin ajatus noin tiukasta kuurista pelottaa. Jotenkin haluaisin kuitenkin huomata eroo kropassa!

Näihin tunnelmiin, mää lähden nyt töihin. Heido!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *