Kesä!

Päässä heittää ajatukset laihduttamisesta, treenaamisesta, itsensä hyväksymisestä yms yms sellaista häränpyllyä etten millään saa sitä siirrettyä sanalliseen muotoon tähän ruudulle. En oikein tiedä itsekkään mitä ajatella, paitsi että tottakai tavoite timmimmästä minusta kytee pohjalla kirkkaana. joskus on kuitenkin hyvä mennä kauas nähdäkseen lähelle, ja muistaa hetkeksi mitä muuta tässä oman navan tuijottamisen ympärillä on, esimerkiksi maailma.

Tää viikko on ollut tosi vauhdikas ja nyt tuntuukin että ensi viikon vois ottaa vähän rauhallisemmin jotta ehtisi touhuilla myös kotona ja koiran kanssa. Mutta tähän postaukseen ajattelin kerrata viikon tapahtumia, koska uskokaa tai älkää mun elämässä tapahtuu muutakin kuin jatkuvaa ruoka-kroppa-ruoka-liikunta-eitästämitääntuu- ajatusten pyörittelyä

Maanantaina olin töissä kymmenisen tuntia, jonka jälkeen lähdin tätini Heidin kanssa ajaan sen hevosella mummulaan. Ajeltiin puolitoista tuntia, höpöteltiin ummet ja lammet, naurettiin ja mä mietin että tää on niin elämää! <3 kotona olin vasta liian myöhään ja hipsin hiljaa Mikon kainaloon nukkumaan.

IMG_20160515_130014
hulluilla on halvat huvit, idiooteilla ilmaset 😀

IMG_20160515_130111

Tiistaina vein aamulla koiran hoitoon appivanhemmille (tai wannabe-sellaisille :D) ja ajelin töihin. Töistä pääsin jo viiden jälestä ja meninkin sitten navettaan ilta-askareille. Hoidin pikkuvasut ja isommat mullikat pihatossa, siivosin paskat ja kuivasin lehmät. Tehtiin vielä appiukon kanssa ruuaksi sösserömösseröä, joka on siis meijän iskän nimitys munakkaalle jossa voi oikeestaan olla mitä vaan. Meillä siinä oli kanamunaa, punajuuripihvejä ja makkaraa. Ehtoolla ajeltiin Riksun kanssa kotiin ja nautittiin ajatuksesta että keskiviikkona on vapaapäivä.

DSC_0405

Keskiviikkona mulla oli pitkästä aikaa aika varattuna hierontaan ja josta suuntasin taas mummulaan. Ajettiin pari hevosta ja kävin vielä yhden kaverin kanssa lenkillä, ja illalla saunottiin. Oli ihan huikea päivä, noi hevoset on vaan niin mahtavia otuksia ettei mitään järkee, ja niiden seurassa on ihminen onnellisimmillaan <3

Torstai on toivoa täynnä, sanotaan. Musta taas tuntui että torstai oli toivoton hullunmylly, mutta illalla juteltiin pari tuntia mun ihanan ystäväni kanssa mökillä, ja oli ihana mennä kotiin nukkumaan kun mieli oli hyvä ja olo kevyt. Joskus on ihanaa paasata oikein kunnolla!

 

Perjantaina työt venyi taas hirveän myöhään ja olo alkoi olla niin väsynyt että ilta meni lähinnä kiukutellessa ja riidellessä. Mulle ei näin hektiset päivät sovi vaikka tekeminen onkin mukavaa, oon nimittäin väsyneenä oikein paskapää. Kävin niin ylikerroksilla ettei nukkumisestakaan tullut mitään eli lauantai-aamuna sai suunnata töihin melko väsyneillä fiiliksillä. Onnistunut, haastava tukkaprojekti sai kuitenkin hymyilemään ja töiden jälkeen oli ihana vetää ensimmäistä kertaa kesässä maksimekko päälle ja lähteä paljain varpain 3-vuotiasta Ottoa juhlistamaan. Kotona olin jo ennen seitsemää ja oli ihana vain kölliä ja katsoo telkkaria koko ilta.

Tänään, sunnuntaina lähdettiin kaverini kanssa puoli yhdeksän maissa tallille ensin auttamaan kisavalmisteluissa ja sitten suunnattiin katseleen estekisoja Milli-tallille Huittisiin. Reissu vähän venähti ja kilsoja tais tulla parisataa, mutta kotona suunnattiin vielä koirien kanssa puolentoista tunnin lenkille sortsit jalassa, auringon paisteeseen. Ihana kesä! <3

DSC_0419

Tää viikko on ollut ehkä liiankin vauhdikas ja ensi viikolla olis kiva ehtiä viettää enempi aikaa Mikon ja Ricon kanssa ihan kotona <3

”kesä, eikä mitään tekemistä,kaupunki nöyränä sylissä..  <3” -Maija Vilkkumaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *