Vauhdikasta viikkoa!

Tiistaiehtoota elellään ja huomenna olis vapaapäivä. Täsä on kyllä ollukkin niin kiireinen viikonalotus, että tekee hyvää! Eilen kun pääsin puol seiskan aikoihin töistä, lähdin mummulaan ajamaan tätini kanssa hänen hevostaan. Ajo-ohjat oli kädessä ekaa kertaa ainakaan viiteen vuoteen, eikä naurusta tahtonut tulla loppua kun Leimu tallusti matovauhtia ja piereskeli häntäänsä nostellen 😀 Noo, saatiin me kyllä vähän vauhtiakin matkaan, ja kaikista parasta oli höpöttää, nauraa ja nauttia vankan suomenhevosen kyydistä. Tehtiin vähän iltatallia ja olinkin kotona vasta kympin jälkeen. (Normaalistihan kiskon sikeitä siihen aikaan :D)

Tänään vein aamulla Ricon mun miehen vanhemmille hoitoon, ja viimeisen asiakkaan peruttua tulonsa, pääsinkin töistä jo ajoissa viiden aikaan. Ehdin ilta-askareille navettoon, jossa vierähti pari tuntia aika haipakkaa. Lypsämisen jätin  appiukolle mutta mullien ruokinta, lehmien ruokinta ja paskan lappaminen veivät nekin oman aikansa. Rico käveli Euroopan omistajan elkein lehmien takana käytävällä ja joi vielä kaikki kissojen maidotkin 😀

Kello on puoli kymmenen ja haukottelen siihen tahtiin sohvalla että taidan valua kohta nukkumaan. Huomenna olis tiedossa hieroja, heppahommat mummulla ja lenkki kaverin kanssa, kyllä taas saa aika matalalentoo mennä paikasta toiseen mutta onnesta vaan ihania juttuja <3 Kyllä noi eläimet on vaan aika mahtavia <3

ps. kuvia olisin laittanut, mutta meikäplikan tekniset taidot ei riitä kuvien siirtoon kännykältä koneelle eikä ukko ehdi auttamaan kun tulee Suomen peli. Tuuletuksesta päätellen Suomi johtaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *