Asennemuutos

Huomasin eilen illalla itsessäni todella positiivisen muutoksen. Tulin töistä kotiin ja liian pitkän ruokavälin takia, taas, vetäisin hevosenannoksen ruokaa naamariini. Väsytti ja otti vähän päähän. Lösähdin sohvalle ja päätin etten nouse enää koko iltana. Vartin lösöttämisen jälkeen ajattelin että ehkei pieni lenkki kuitenkaan olisi niin hankalaa. Nappasin kuulokkeet päähän ja koiran naruun ja käytiin heittämässä tunnin lenkki. Puolessa välissä lenkkiä on ulkokuntosali, jossa kävin tekemässä vähän kyykkyä, kulmasoutua ja hauiskäätöä. Niitä tuntui kylkikin kestävän yllättävän hyvin! 🙂

Oli hienoa huomata että ne sohvaperuna-ajat eivät olekkaan minun arkeani, vaan tällä viikolla takana on jo latinomix-tanssitunti, kolme tunnin lenkkiä, uimahallikäyti 🙂

nyt vielä pari päivää töitä ja sit vapaa, toivottavasti nää kelit jatkuisi! 🙂DSC_0416 DSC_0417 DSC_0423 DSC_0427 DSC_0428 DSC_0430

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *