Eletään vaan vaikka piruuttaan läpi elämän helvetin

..Tai entä jos yritettäisiin nauttia jokaisesta päivästä, olla tänään vähän kiitollisempia kuin eilen ja panostaa omiin arvoihin, niihin asioihin jotka on itselle kaikkein tärkeimpiä. Joskus kannattaa nielaista omaa ylpeyttään ja antaa uusi mahdollisuus. Juuri nyt on hyvä hetki antaa anteeksi ja unohtaa vanha katkeruus. Elämä on tässä!

Mulla on mahaongelmat ollut aika pahoja tässä pari päivää mutta niiden kanssa on vaan elettävä. Eilen olin töissä yli 14 tuntia, eli todellakin pitkä päivä mutta niin kiva! Pääsi luomaan uusia tyylejä, näkemään oikeesti omien käsien jäljen ja vielä illalla nauramaan ja höpöttämään ystävän kanssa samalla kun hänen tukkaa laitettiin, ei olis voinut olla enää parempi mieli. Viime yö meni alle neljän tunnin unilla ja vappufiilis on väsy 😀

1453744751139
minä ja Veera

Pääsin kotiin jo tunti sitten ja oon tässä lahnaillut vaan sohvalla ja aattelin ottaa pienet varttihorkat ennen valmistautumista illan kekkereihin 🙂

Nautitaan, ollaan kiitollisia tästä hetkestä ja muistetaan kertoa kuinka paljon rakastetaan <3

KLARA VAPPEN!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *