Voihan pyykit!

Tiedättekö kun välillä on niitä päiviä että mikään ei pysy käsissä, kaikki unohtuu eikä oikein pysy ajatus kasassa ollenkaan. Mulla on koko viikko ollut sellainen, äsken Mikko löysi koneesta pyykit jotka olin pessyt maanantaina 😀 Josko ens yönä sais unen päästä kiinni ja pysyis pääkin kasassa 😀

DSC_0377 DSC_0375

Voi olla että tää dieetin aloituskin on sekoittanut pakkaa, mutta sen osin on kyllä mennyt hyvin, ainakin nää kokonaista kaksi päivää. Eilen mulla oli uimakaverina Olga neljävee ja siinä sai leikkiä merenneitoa, merihirviötä ja vaikka mitä. Hauskaa oli ja omat arvot selkeytyivät kaiken ruokahössötyksen seassa. Tärkeimpänä arvona ehdottomasti perhe ja läheiset, sekä ystävät <3

DSC_0378DSC_0386

Nyt olis työpäivä takana ja ne pyykit pyörimässä koneessa, taas. Kymmenen minuutin päästä lähetään naapurin kanssa koiralenkille ja sitte aion vaan möllöttää sohvanpohjalla. Huomenna lenkille kanssadiettaajan kanssa, ihan sairaan kiva päästä taas höpötteleen ja lenkkikin kulkee takuulla paremmin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *