Onnea on samanhenkiset ihmiset ympärillä <3

Tiedättekö sen tunteen kun jonkun ihmisen kanssa klikkaa heti ja hänen seurastaan saa ihan huikean energiapiikin ja sysäyksen eteenpäin? Mulla kävi niin tänään. Menin töiden jälkeen sopimaan morsiuskampauksen teosta ja muista käytännön asioista ja tuli puheeksi sitten superdieetit ja hormonidieetit yms, sekä liikunta, motivaatio ja vaikka mitä. Puhuttiin kuinka kiva olis vetää dieettiäkin jonkun kaverin kanssa ja liikkua samaten. No sitten hoksattiin että voidaan tehdä niin yhdessä ja tsempata toisiamme ja pitää sillai hyvää fiilistä päällä.

DSC_0352

Sovittiin heti jo kahen reenireffit, perjantaille lenkki ja ens keskiviikkona mennään uimaan, niin kivaa! 🙂 Aletaan noudattaa superdieettiplussan ruokavaliota pienillä fiksauksilla, (karkkipäivä :D) seuraavat kuus viikkoa ja uskon että saadaan varmasti tuloksia aikaseks.  Punnaukset tehdään vähän suurinpiirtein ja pyritään mahdollisimman normaaliin elämään, jotta saatais tästä elämäntapa jatkossakin.

DSC_0016

Niin huippua löytää ihminen joka ymmärtää sua käsittämättömän hyvin ja jonka kanssa pystyy pitään lippua korkeella! Tästä tää nyt lähtee, Jes! 🙂

DSC_0230

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *