sairastelun voimattomuus

Tiedättekö sen tunteen kun kuume vaan jatkuu ja jatkuu? Kun päätit olla valittamatta siitä mutta sitten menee hermot. Mäkin päätin niin mutta nyt tulee jo itku. Eilen oli yhdestoista päivä kuumeessa ja yskä vaan yltyy eikä nuhakaan ole helpottanut yhtään. Kylkikipu pahenee ja mononukleoosin tulokset junnaa jossain labrassa. Olo on niin voimaton että itkettää koko aika ja toisaalta tekis mieli ottaa kahvakuula ja paiskoo sitä hetki. Mulle tuli äsken semmonen olo ja kävin laittamassa pesukoneen päälle, se oli jo tarpeeksi urheilusuoritus tähän.

DSC_0336

Kuinka voikaan ärsyttää näin paljon? Tilanne olis aivan toinen jos olisin vieraalla töissä, voisin marssia lääkäriin hakeen lisää sairaslomaa. Mutta ei rahat riitä olla enää kipee, jouduin perumaan viime viikolla asiakkaat ma-to ja perjantaina vedin vaan buranaa ja hoidin loppuviikon työt kuumelääketokkurassa. Tiedän että ihan typerää sekin mutta vuokra on pakko maksaa niinkuin kaikki muukin, ei auta vaikka on kipeenä. Aina välillä olo on vaan epätoivoinen. Tää on neljäs flunssa ja kuumetauti tänä talvena. Kun yhdestä taudista paranee, toinen iskee pahempana. Ärsyttää tuhlata omaisuus vitamiineihin, lisäravinteisiin ja koittaa kiinnittää ruokailuihin huomiota, vain todetakseen että taas kipeänä.

.DSC_0332

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *