pääsiäisloma

Hellou!  Olin pääsiäisen lomalla mieheni kanssa hänen siskollaan pohjoisessa. Viikonloppuun kuului syömistä, lenkkeilyä, herkuttelua, juhlimista, mahakipua, shoppailua, naurua ja rakkautta. Täydellinen irtiotto kaikesta, sitä mahaa lukuunottamatta.

DSC_0284

Tänään oli taas lääkäri ja sain lähetteet tähystykseen ja verikokeisiin, homma etenee. Sitä odotellessa päätettiin mieheni kanssa kokeilla viljatonta ja maidotonta ruokavaliota, että rauhoittaisko se mahaa yhtään ja helpottais elämää, koska tää alkaa olla jo oikeesti raskasta. Nyt iski vielä sitten alkava flunssa tähän niin soppa alkaa olla valmis. tän päivän kahvakuula jää nyt väliin ja vaihtuu hormonidieetti-kirjan kanssa sohvalla loikoiluun. Toivottavasti huomenna olo olis parempi ja reenit onniistuis jo 🙂 Jotenkin laihdutus tuntuu tällä hetkellä täysin toisarvoiselta, kunhan vaan sais rauhallisen masun ja hyvän olon takasin..

Ajatus ei kulje nyt yhtään, palaan asiaan myöhemmin

.DSC_0216

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *