Kahvakuulaa ja kiukutteleva vatsa

Tää aamu alko niinkin kurjasti kuin lääkärin vastaanotolta. Oon viime kesästä asti kärsinyt enemmän tai vähemmän, lähinnä kuitenkin enemmän kaikenlaisista vatsaongelmista ja nyt kun ne on viime viikkoina pahentunut siihen ettei vessan läheltä poistuminen tule enää kysymykseenkään, päätin vihdoin mennä lääkäriin ja alkaa selvittää ongelmien syytä. Sain samantien lähetteen vatsa- ja suolistospesialistille ja sitä kautta tähystykseen, apua. Pelottaa, mutta toisaalta haluan vaan selityksen ja hiukan helpomman arjen. Oikein tämmönen kaapista ulos-aihe, huhhuh..

Onneksi päivä jatkui mukavammin, mulla oli hieroja ja iltapäivällä lungin koiran kanssa kotona, siivosin ja valmistelin pääsiäistä.

Äsken olin sitten kahvakuulassa, ja ekaa kertaa tein koko reenin kymppikilon kuulalla. Ohjaaja nauro että aiotko uida tossa lammikossa, eli kyllä se vähän tuntui 😀 Yritettiin saada jotain kuvia kotona mutta kädet tutisi siinä vaiheessa jo niin pahasti että ei kehuttavia otoksia tullut. Ilmeet ja irvistykset sen mukaisia että tietää tehneensä 😀

IMG-20160323-WA0007IMG-20160323-WA0007IMG-20160323-WA0006

Huomenna olis tiedossa kahdeksan tunnin työpäivä ja sitten pääsiäisloma, aivan huippua! Tein tilauksia eli ens viikolla mun liikkeestä on saatavilla msm, arginiini ja magnesium muiden tuotteiden lisäksi. Ensi keskiviikkona mulla on eläkeiläisliiton kanssa yhteistyössä hyvinvointipäivä, jonka aiheena hormonitoiminta, arginiini ja meikkaus. Elikkä painavaa asiaa ja höysteenä vähän kauneushömppää, sitä valmistellessa saa pääsisäisenkin kulumaan. Aivan huippua saada neljän vapaan putki, tuntuu tulevan tarpeeseenkin.

IMG-20160323-WA0010DSC_0273

Munarikasta päästäistä kaikille, syökää hyvin ja liikkukaa senkin edestä! Eikä tietenkää unohdeta päiväunia 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *