Niin mun lajini <3

Nimittäin toi kahvakuula 🙂 Mulla oli tänään reenit kahdeksalta ja tulin vasta kotiin. Jalat tutisee mutta olo on niin huippu!! 🙂 En ehkä lakkaa hehkuttamasta tätä ollenkaan 😀

DSC_0027

Tänään oli liikkeinä etuheilautus, sumokyykky, vartalonkierto ja työntö ylös, hauiskääntö, puoli kuu ja rinnalle veto, pyramidisarjana. Lopuksi tabatana 40s työtä ja 20s palautusta vatsarutistus, russian twist ja vielä lankkua, kaikkia kuus kierrosta. Olin kyllä niin puhki, oikeesti nauratti se päästä tippuva lammikko 😀

 

Syömisten osalta alkuviikko on pyörähtänyt hyvin käyntiin. Salaattia, kanaa, rahkaa, marjoja ja ruisleipää on uponnut, ja mieli on hyvä kun herkuista on pysytty erossa 🙂 Välillä oikein huvittaa kuinka ihmeellisiä mössöjä mun ruuat on 😀

DSC_0016

Hormonidieettikurssin aiheena oli miettiä omaa suhtautumista ruokaan, hyvinvointiin, liikuntaan yms. erilaisten tehtävien kautta ja ne antaa kyllä varmuutta ja uskoa siihen että mä voin vielä joskus kelvata ihan näin ja jopa näyttää nätiltä ja voida ihan hyvin, ilman että sen mittari on vaaka tai mittanauha. Enemmänkin oma olo ja kasvavat treenipainot 🙂

DSC_0021

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *