onnistuminen ruokkii innostusta

Oon jo pidempään kaipaillut harrastusta, joka olisi säännöllinen liikunta muutaman kerran viikossa. Nyt kun tuo kahvakuula on alkanut tuntua omalta jutulta ainakin toistaiseksi, rupesin selvittämään onko lähellä muita kuularyhmiä, ja onhan sellainen. Ens tiistaina siis katsomaan millais sitä pärjää uudessa porukassa. Sitte nyt huhtikuun loppuun pyörii toi tunti missä nyt oon käynyt nii pari reeniä viikossa on jo siinä, ja tavoitteena mulla olis se kolme neljä reeniä viikossa. Ilmoitin itseni mukaan myös Moufit-nimiseen ryhmään, joka on vissiin crossfitin tyyppistä toiminnallista harjoittelua. Se on aina perjantai-iltaisin ja merkkasin sen jo heti kalenteriin etten ota töitä siihen kohtaan. Oon jotenkin tosi innoissani nyt kun reenit on ylhäällä kalenterissa eikä tarvi alkaa kotona säheltään yksinään 🙂

Tällä hetkellä ranteet näyttää kyllä siltä että saan selitellä mikisi ne on tummanpuhuvat ja paisuneet, mutta se antaa vaan lisäpontta! Ehkä tää on nyt se mun juttu! 🙂 Mä lähen nyt töihin.

Torstai on toivoa täynnä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *