voittajafiilis potenssiin tuhat

Jollekkin muulle ihan peruskeskiviikko, ja mää täällä fiilistelen ranteet turvonneena 😀 Aloitin tosiaan kahvakuulailun hiljattain ja tänään harjoteltiin rinnallevetoa, räkkipitoa ja työntöä ylös. Viuhdoin siinä omalla kasikilosella möhkäleellä kunnes vieressä ollut mies totesi että nostat muuten enemmänki. No entinen Kikkahan siinä nosti päätää ja alko empiin että en kuitenkaan saa, mutta sitten sisuunnuin yrittämään. Ja sain liikkeet tehtyä 12 kilosella kuulalla, jollasta en oo koskaan käyttänyt koska oon vaan olettanut että semmonen olis yhden käden liikkeisiin ihan liikaa. Hymyilytin kanssakuulaajia hihkumalla riemusta, mutta tuntu vaan niin huipulta että kerrankin onnistuminen mitattiin kuulan kiloissa, eikä siinä miltä mun omat jenkkakahvat tai punainen naama näytti, kukaan ei välittänyt mutta ne hymyt oli aitoja. Niin parasta 🙂DSC_0257

 

Toi oli sitä aitoo liikunnan iloa, parasta mitä ihminen voi tehdä housut jalassa! 😀 Tänään oli tosiaan vapaapäivä ja mieletön aurinko paistoi koko päivän niiiiin nätisti. Lenkkeiltiin päivällä Ricon ja kaverini Saaran kanssa pari tuntia ja oli kunnon kevätfiilikset kun aurinko paisto ja kura lensi. Joskus ne elämän pienet asiat on niitä kaikkein parhaita.

DSC_0229
Onneksi tämmönen sattuu oleen nyt se juttu! 🙂

Aurinkoa kaikille, etsitään jatkossakin se liikunnan riemu! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *