Tanssin ihanuutta!

Voi jee, vieläkin ihan fiiliksisssä ja pohkeet juntturassa! Ihana tunne!

Sunnuntain lavistunnista innostuneena lopettelin eilen työt puoli seiskalta jotta ehdin dancemix-tunnille, ja oli vaan niin kivaa. Mä nautin niin paljon tosta kun musiikki soi täysillä, liike on rentoo ja letkeetä ja hiki valuu. Sen jälkeen käytiin vielä saunassa, niin ei olis paljon parempi ilta voinut ollakkaa.

1454324120636

Täytyy myöntää että fitin liikuntaohjelma on menny vähän niin ja näin, mutta liikuntakertoja on kuitenkin viikkoon kuulunut hyvä määrä. Aikani mietittyäni totesin että se on ihan sama teenkö kotitreenin vai käynkö kahvakuulassa ja tanssitunneilla, mistä nautin, koska toinen vaihtoehto olisi sohva. En halua muutenkaan tehdä tästä elämää vaikeempaa asiaa, koska kerran me täällä vaan eletäänkin. Vaaka on levännyt hyvässä tallessa vessan kaapin alla, koska en halua sen olevan mittari tässä mun projektissa, jonka tavoitteena on hyvinvointi.

DSC_0198

Ruokavalinnat on ollut pääosin hyviä ja järkeviä, vielä täytyy skarpata sitä ettei isoin ateria olisi aina se illan viimeinen. Hormonidieetti-kurssi on antanut valtavasti ajattelemisen aihetta ja antanut vähän potkua itsetutkiskelulle. Aurinko paistaa mielettömästi ja mulla on vapaapäivä, just nyt olen onnellinen tässä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *