Perjantai aiheuttaa hulluutta

Mulla alkoi työt vasta kympiltä, ja yleensä vetelen hirsiä niin pitkään kuin mahdollista. Tänään laitoin kellon soittaa puoltoista tuntia aiemmin kuin olisi tarvinnut, ja ihan oikeasti vedin kahvakuulareenin! Siistiä! Oon niin monta kertaa päättäny tehdä niin mutta aina jäänyt suunnitelmaks vaan, nyt on kyllä niin huippu fiilis kun habat ja jalat hapottaa ja maha on aamupalasta täynnä.  Eilen olin töissä taas sen 12h ja tänään on tiedossa ihan normi kahdeksan tuntia, ihan huippua, useempi viikko kun on viimeks ollut tän mittainen päivä 🙂

DSC_0011

Yritin tätä tekstiä julkaista perjantaina, mutta tekniikka ei ollut mun puolellani. Perjantaina oli tosiaan vaan se kahdeksantuntinen töitä mutta eilen ei 12h riittänyt, ja oli kyllä olo nii LOPPU. No järkihoi älä jätä, sillonhan kannattaaki lähtee baariin, varsinkin kun tavoitteena on  fitti olemus. No, niin mää kuitenkin tein ja nyt on kyllä semmonen madafakin darra 😀

Ei voi silti koko päivää heittää nyt hukkaan ettei ainakaa mies pääse v*ttuileen, joten lenkillä käydään ainakin ja jos sitten vääntäytyis vielä lavistunnille tai tekis ainakin kotijumpan. Kyllä tästä taas mennään eteenpäin. Ens viikon haasteena on saada ruokailut paremmin sovitettua töihin, ottaa kunnon eväät ja pitää työpäivät kohtuullisemman mittaisina. En tiiä oonko muistanut ees kertoo, niin mulla alkoi myös hyvän olon hormoonidieetti-kurssi, jonka tehtäviä yritän toteuttaa tässä fitin ohessa, vaikkei aina siltä tunnukaan. Kyllä tää tästä!

DSC_0257

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *