Jäätelöö keskellä viikkoo, mitäs tää nyt on?

… No viisaudenhampaan poistohan se oli syynä. Appiukko kyllä ihmetteli kuinka mun suustani semmonen on voinut ees löytyä mutta muistutin etten olekkaa sille sukua 😀

Tosiaan tänään jäi kaikki reenit tekemättä, mutta rauhallisella lenkillä kävin kuitenkin hammaslääkärin kiellosta huolimatta, aijaijjai mikä pahis 😀 Hahah, tainnu pää pehmentyä kipulääkkeitten ansiosta tänään aikas lailla.

DSC_0738

Oon tänään uppoutunut Kaisa Jaakkolan taikinasta teräkseksi ja hormonidieettikirjoihin, jotka on vaan niin äärettömän kiinnostavia. On oikeesti aika käsittämätöntä mihin kaikkiin meidän elimistössä hormonit vaikuttavat, oikeesti lähes kaikkeen. Ton lukemisen jälkeen ei oikeesti jäätelö ees oikein maistunut ja kippasinki loput poikakaverin kippoon, josta koira tais käydä imuroimassa loput. Kierrätystä nääs!

Huomenna olis tiedossa töitä reipas kakstoistatuntinen, mutta jos sitte perjantaina ehtis viimeistään vähän reenaileenkin, se olis ainaki tavoitteena. Nyt teen huomiset evässalaatit loppuun ja meen saunaan. Se on moro!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *