Kadonneen motivaation jäljillä

Kun katsoo peiliin, motivaation pitäisi nousta huippulukemiin sillä hetkellä kun näkee jenkkakahvat. No, sen se tekeekin mutta millä saada motivaatio pysymään korkealla ja samalla yrittää hyväksyä itsensä? Siinä astetta haastavampi ongelma. Kestävä motivaatio ei saisi olla kiinni niin katoavassa (ööööö mitäh :D) asiassa kuin kylkikinkut, ettei se katoa läskin hupenemisen myötä. Tärkeimpänä tavoitteena kun kuitenkin on hyvinvointi ja terveys. Että näyttäisi freesiltä ja sporttiselta, ja tuntisi olonsa energiseksi ja pirteäksi, sehän se on lopulta mitä haluan. Näitä sanoja kirjoitellessani aamupalarahka maistuu astetta paremmalta ja salaatti on pakattu kassiin, kuten joka päivä muutenkin. Välipalaksi odottaa Foreverin ultra-proteiinishake ja mandariini. Näillä pärjää iltaan. Hankalin paikka varmasti onkin kotiin tullessa, nälkäisenä ja väsyneenä.

Onneksi tän päivän ongelma on ratkaistu, koska mieheni teki eilen iiison kattilallisen tomaatti-jauheliha-makaroonimössöä, ja iltapalalla kai saa vähän jo hiilareita ollakkin. Ensi viikolla saan toivottavasti käsiini F.I.T 1-ohjelman ja motivaatiopotkun tädiltäni, joka on saanut huikeita tuloksia ohjelmalla. Tsemppiä perjantaihin, enää pari päivää töitä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *