Otan ensiaskeleet, varovasti tunnustellen..

Hello, maailma! Ensimmäinen blogipostaus uuteen blogiini. Se on varmaan kohteliainta aloittaa esittelemällä kuka täällä kirjoittelee. Olen Kikka, kohta parikymppinen parturi-kampaamoyrittäjä, jolle hyvinvointi, terveys ja kauneus ovat intohimo ja ala, jolla haluaa kehittyä koko ajan. Työssäni keskityn lähinnä hiuksiin, partaan ja meikkiin mutta myös ihoon ja hyvinvointiin lähinnä Forever Living Products-tuotteiden sekä Oriflame-tuotteiden muodossa. Tämä onkin aihe jossa haluan kehittyä jatkuvasti lisää ja laajentaa osaamistani. Tämän kevään optiona on vetää läpi F.I.T 1-projekti läpi toivottavasti hyvällä menestyksellä ja infota teitä siitä säännöllisesti. Löytää jostain syvältä se energinen ja fitti nainen, joka haluaisin olla. Lisäksi olen suunnitellut blogiin meikki- ja kampaustutoriaaleja, ja toki kirjoittelen myös arjestani työn, koiran ja miehen kanssa. Ihana kun löysit blogiini, hyppää mukaan! 🙂DSC_0534

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *